В Івано-Франківській області рятувальники і соціальні працівники об’єднують зусилля у попередженні пожеж

В Івано-Франківській області рятувальники і соціальні працівники об’єднують зусилля у попередженні пожеж

28.11.13 08:37 0 1030
Згідно розпорядження голови ОДА Василя Чуднова та за ініціативи Управління ДСНС в області в кризовому центрі Управління ДСНС в області відбувся семінар на тему: «Профілактика недопущення пожеж в осінньо-зимовий період серед незахищених верств населення та забезпечення належної пожежної безпеки у підвідомчих закладах департаменту соціальної політики області».

У роботі семінару взяли участь начальник Управління ДСНС в області полковник служби цивільного захисту Володимир Чернецький, директор департаменту соціальної політики ОДА Ярослав Лаган, працівники Управління ДСНС в області та соціальних служб області.

Відкриваючи семінар, очільник обласного рятувального відомства Володимир Чернецький підкреслив, що пожежі в оселях соціально незахищених верств населення в осінньо-зимовий період складають понад 70 відсотків від загальної кількості всіх загорань у житловому секторі, тож важливість даного семінару важко переоцінити.

В свою чергу, Ярослав Лаган зазначив, що робота департаменту соціальної політики облдержадміністрації спрямована на покращення протипожежного захисту підвідомчих об’єктів, оскільки безпека людей, які в них перебувають, є одним з найважливіших напрямків роботи.

Перед присутніми виступили і працівники Управління ДСНС в області. В основному йшлося про важливість дотримання правил пожежної безпеки у повсякденному житті, під час експлуатації електро- та газових приладів, про вимоги щодо проведення технічного обслуговування первинних засобів пожежогасіння та систем пожежної автоматики у закладах соціальної сфери.

У проведенні масово-роз’яснювальної роботи серед населення важливу роль відіграють соціальні працівники. Саме вони спільно з рятувальниками проводять профілактичні заходи щодо недопущення пожеж у житловому секторі, поширюючи листівки застережливого характеру на протипожежну тематику.

Варто зазначити, що проведення даного заходу - це ще один спільний крок рятувальників та соціальних працівників у напрямку профілактики недопущення пожеж в осінньо-зимовий період серед незахищених верств населення.

Управління ДСНС в області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 1)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: У Волинській області ...

КОМЕНТАРІ