Викладач Львівського ДУВС Михайло Домінюк здобув золоту та срібну медалі на чемпіонаті світу з гирьового спорту

Викладач Львівського ДУВС Михайло Домінюк здобув золоту та срібну медалі на чемпіонаті світу з гирьового спорту

28.11.13 14:23 0 859
Викладач кафедри фізичної підготовки Львівського державного університету внутрішніх справ Михайло Домінюк взяв участь у чемпіонаті світу з гирьового спорту у складі збірної команди України.

Чемпіонат серед чоловіків та жінок проходив у місті Тюмень (Російська Федерація) з 21 до 24 листопада, де за «золото» боролись майже 240 спортсменів із 22-х країн світу.

Учасники змагались упродовж чотирьох днів, демонструючи свої навики у класичному двоборстві, у вправі «Поштовх за довгим циклом» та у командній естафеті.

Так, за результатами запеклої боротьби у командній естафеті представники з України перемогли спортсменів збірної команди Росії, які вже декілька років поспіль не поступались першістю. Під час виконання цієї вправи п’ятеро спортсменів, серед яких і викладач Львівського ДУВС, в різних вагових категоріях здійснювали короткий поштовх двома гирями вагою 32 кг по 3 хв. кожен.

Вітаємо спортсмена ЛьвДУВС, який отримав «золото» за участь у командній естафеті, та виборов «срібло» у класичному двоборстві - Михайло здійснив 101 поштовх двох гир та 115 ривків однієї, набравши 158,5 очок, виступаючи у ваговій категорії «до 78 кг».

У підсумку змагань збірна України посіла загальнокомандне 2 місце, поступившись команді Російської Федерації.

Відділ зв’язків з громадськістю ЛьвДУВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Рівненській області ...

КОМЕНТАРІ