У Львівській області богдан Матолич взяв участь у роботі круглого столу щодо реєстрації нерухомості та бізнесу

У Львівській області богдан Матолич взяв участь у роботі круглого столу щодо реєстрації нерухомості та бізнесу

28.11.13 16:58 0 948
27 листопада, перший заступник голови Львівської облдержадміністрації Богдан Матолич взяв участь у засідання круглого столу щодо реєстрації нерухомості та бізнесу.

У вітальному слові Б.Матолич відзначив важливість проведення реформ, зокрема адміністративної, адже, як неодноразово наголошує Президент України, це сприяє створенню сприятливих умов для розвитку малого та середнього бізнесу.

Окрім цього Б. Матолич повідомив, що райони Львівської області на створення центрів адміністративних послуг отримали близько 2 млн. грн. На в районах Львівщини відкрито вже 8 центрів надання адміністративних послуг. Цього тижня планують відкриття ще трьох. Загалом до кінця року кожен район матиме відповідний такий центр.

«Це дає можливість берегти час людей, а також розширити сферу послуг та підвищити рівень обслуговування клієнтів. через пошту можна отримати 65 адмінпослуг», – наголосив перший заступник голови ОДА.

Богдан Матолич від імені голови Львівської ОДА Олега Сала привітав присутніх із початком роботи круглого столу та побажав плідної дискусії й корисних результатів.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Чернівецькій області ...
Наступна новина: На Євромайдані в Ужгороді ...

КОМЕНТАРІ