У Львівській області пустомитівська і Дрогобицька районні ради вимагають підписати Угоду з ЕС

У Львівській області пустомитівська і Дрогобицька районні ради вимагають підписати Угоду з ЕС

28.11.13 14:56 0 963
26 листопада 2013 року за ініціативи фракції Всеукраїнського об'єднання "Свобода" відбулася позачергова сесія Пустомитівської районної ради. На порядку денному одне питання: "Про Звернення до Президента України, Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України щодо недопустимості призупинення підписання Угоди про асоціацію з Европейським Союзом".

Звернення зачитав заступник голови райради свободівець Іван Мудрий. Депутати одноголосно його підтримали. Депутати рекомендували головам місцевих рад району провесті позачергові сесії та ухвалити Звернення до Президента, Верховної Ради, Кабінету Міністрів України щодо неприпустимості призупинення підписання Угоди про асоціацію з ЕС.

Голова районної ради Віктор Бабій, виконуючи доручення депутатів, на площі міста разом із Державним прапором України підняв прапор Евросоюзу.

У роботі сесії взяв участь депутат обласної ради свободівець Ярослав Мудрий.

Багато депутатів райради вирушили до Києва, щоби у столиці стати на захист евроінтеграції України.

26 листопада 2013 року відбулася позачергова сесія Дрогобицької районної ради, на якій ухвалили звернення до Президента України, Верховної Ради України щодо забезпечення подальшої евроінтеграції України та неприпустимості зриву підписання Угоди про асоціацію між Україною та Европейським Союзом.

Про це повідомили в прес-службі Львівської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ