У Рівненській області піротехніки Держслужби з НС знешкодили 4 артилерійських снаряда, що були виявлені на території приватних господарств

У Рівненській області піротехніки Держслужби з НС знешкодили 4 артилерійських снаряда, що були виявлені на території приватних господарств

28.11.13 14:26 0 860
25 листопада поблизу села Іванне Дубенського району під час проведення земляних робіт на присадибнй ділянці місцевим жителем було виявлено артилерійський снаряд калібром 130 мм. Небезпечну знахідку знешкодили того ж дня піротехніки Держслужби з НС.

Наступного дня в місті Дубно у власному господарстві місцевим жителем було виявлено три 76-ти мм. артилерійських снаряда часів Великої Вітчизняної війни. Боєприпаси були знешкоджені піротехніками ДСНС.

З початку року групою піротехнічних аварійно-рятувального загону спеціального призначення ГУ ДСНС у Рівненській області було здійснено 61 виїзд та знешкоджено 258 вибухонебезпечних предметів.

Шановні громадяни! Під час земляних робіт будьте пильними та обачними, адже вибухонебезпечні предмети можуть знаходитись всюди де проходили бойові дії: у полі та городах, у лісі та парках, у річках та ставках, будівлях та підвалах, на території колишніх полігонів, а особливо слідкуйте за дітьми, попередьте їх про небезпеку яку являє собою звичайний, на перший погляд, шматок застарілого металу. В разі виявлення підозрілого предмету схожого на боєприпас необхідно негайно сповістити найближче розташований орган виконавчої влади, наприклад: сільську (міську) раду, дільничного міліціонера, пожежно-рятувальну службу ДСНС за телефоном 101. При знаходженні вибухонебезпечного предмета категорично забороняється: брати їх до рук, наносити по ним удари, робити спроби розібрати або переносити з місця на місце, кидати їх в вогнище або розводити над ним полум’я, збирати та здавати їх як металобрухт.

Пам’ятайте що краще попередити біду, ніж ліквідувати її наслідки.

ГУ ДСНС у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Закарпатті підписали ...

КОМЕНТАРІ