У Рівненській області інформація про скоєння крадіжок за добу

У Рівненській області інформація про скоєння крадіжок за добу

28.11.13 16:50 0 944
За добу до міліції надійшло 14 повідомлень про скоєння крадіжок. За даними фактами відкрито кримінальні провадження за статтею 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Деякі з них:

— До міліції повідомив 32-річний рівнянин про те, що в одному з розважальних закладів міста невідома особа викрала його куртку в якій знаходились документи. Власник залишив свої речі без нагляду. Сума збитку встановлюється.

— 19-річна рівнянка Вікторія повідомила правоохоронців про те, що в нічний час в одному з розважальних закладів міста невідома особа викрала з її сумки банківську картку. Зловмисник зняв з рахунку гроші в сумі близько півтори тисячі гривень. Потерпіла залишила свої речі без нагляду.

— Міліціонери встановили, що крадіжку металевого плугу з незамкненого підсобного приміщення жительки Зарічненського району скоїв 36-річний місцевий житель Валентин. Сума збитку встановлюється.

— До міліції повідомив 22-річний рівнянин Володимир, що невідомі особи зняли з його банківського рахунку гроші в сумі близько трьох тисяч гривень. Потерпілий розмістив оголошення на одному з інтернет-сайтів про продаж музичних динаміків. Зловмисники під приводом купівлі товару дізнались його банківські дані та заволоділи грошима.

ПОСИЛАННЯ НА СЗГ УМВС ОБОВ’ЯЗКОВЕ
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Луцьку відбудеться ...
Наступна новина: На Тернопіллі Василь ...

КОМЕНТАРІ