У Рівненській області інформація про скоєння злочинів пов'язаних з незаконним обігом наркотиків за добу

У Рівненській області інформація про скоєння злочинів пов'язаних з незаконним обігом наркотиків за добу

28.11.13 15:07 0 921
За добу відкрито два кримінальні провадження за статтею 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України та два кримінальні провадження за статтею 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України. Деякі з них:

— Під час проведення операції під умовною назвою «Батискаф» працівники міліції на вулиці Київський в місті Рівне виявили та вилучили в 35-річного рівнянина Віталія пакет з речовиною зеленого кольору рослинного походження, ззовні схожою на марихуану. Маса даної речовини становить близько 5 грам. Вилучене відправлено на експертизу до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при УМВС.

— Правоохоронців встановили, що в Острозі 52-річний Сергій займається збутом наркотиків. Зокрема, останній безоплатно передав для 37-річного місцевого жителя особливо-небезпечний наркотичний засіб-канабіс для подальшого збуту за грошову винагороду.

— Працівники міліції встановили, що 35-річний рівнянин Віталій займається збутом наркотичних засобів. Зокрема, зловмисник збув для 26-річного Іллі пакет з речовиною рослинного походження зеленого кольору, ззовні схожою на марихуану за 120 гривень. Вага наркотичного засобу становить близько п’яти грам. Вилучене відправлено на експертизу до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при УМВС.

ПОСИЛАННЯ НА СЗГ УМВС ОБОВ’ЯЗКОВЕ
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ