На Тернопіллі на злочин пішов через ревнощі

На Тернопіллі на злочин пішов через ревнощі

28.11.13 16:24 0 796
Неприємна правда відкрилася 37-річному жителю Лановецького району, коли він повернувся із заробітків додому. Допоки чоловік працював на чужині, дружина привела до хати іншого. Терпіти у своїй оселі третього, звичайно ж, не захотів, тож вигнав на декілька років молодшого суперника із хати. Якби ж на тому сталося, то ця історія ніколи б не потрапила у кримінальні зведення…

Молодик розцінив вчинок законного чоловіка своєї пасії, як особисту образу, тож вирішив помститися «кривдникові». Спосіб обрав незвичний – крадіжку. Вночі з подвір’я подружжя, в яке вліз «третім», викрав велосипед. Поки відтягнув двоколісника у найближчу посадку, надумав ще раз повернутися на місце злочину. Тієї ж ночі поцупив із комори два мішки кукурудзи. Здобич планував продати, а виручені кошти використати на власні потреби та не вдалося.

Співробітники Лановецького райвідділу внутрішніх справ, куди звернувся потерпілий, швидко розшукали крадія. Дії зловмисника міліціонери кваліфікують частиною 1 статті 185 Кримінального кодексу України.

Cектор зв’язків з громадськістю

УМВС в Тернопільській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Італійці і французи ...
Наступна новина: У Львівській ОДА обговорили ...

КОМЕНТАРІ