У Тернополі зловмисник викидав виробничі відходи у сміттєві контейнери

У Тернополі зловмисник викидав виробничі відходи у сміттєві контейнери

28.11.13 09:20 0 897
На вулиці Чумацькій, у районі ближнього пляжу, камера відеоспостереження зафіксувала кричущий факт порушення Правил благоустрою, які діють на території нашого міста. До контейнера, який встановили для збирання побутових відходів, під’їхав вантажний бус з написом, що засвідчував його приналежність до приватного хлібопекарського підприємства «ДАРТ». З нього вийшов водій і почав викидати у контейнер мішки з виробничими відходами. Заповнивши контейнер вщерть, те, що не вмістилося, поставив біля нього і швиденько зник у невідомому напрямку. Матеріали з приводу встановленого факту передано на розгляд управління муніципальної поліції, отож порушник понесе відповідальність за скоєне.

За словами заступника начальника управління ЖКГ Олега Соколовського, впродовж тривалого часу мікрорайон ближнього пляжу домінував у списку стихійних сміттєзвалищ. Лише минулого літа звідси вивезли двадцять машин сміття. Для міського бюджету, який і так потерпає від фінансового дефіциту, це обійшлося в кругленьку суму. Аби виявити порушників і притягнути їх до відповідальності, тут було вирішено встановити камеру відеоспостереження, яка й дала змогу виявити зловмисника.

Комунальники в черговий раз звертаються до усіх підприємств, установ, організацій та тернополян з проханням дотримуватись Правил благоустрою та не засмічувати місто.

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Закарпатській області ...
Наступна новина: Руслана оголосила ...

КОМЕНТАРІ