Якщо Україна буде сильною державою, тоді до неї відноситимуться як до рівних партнерів - В. Хоптян

Якщо Україна буде сильною державою, тоді до неї відноситимуться як до рівних партнерів - В. Хоптян

28.11.13 12:57 0 865
Голова Тернопільської олбасної державної адміністрації Валентин Хоптян заявляє, що кожен українець має долучитися до розбудови і зміцнення своєї держави. Про це керівник області сказав під час засідання колегії ОДА.

" без технічного переозброєння, без технологій і без вливань інвестицій наша держава не може гідно конкурувати. Якщо ми будемо сильними і будемо розвиватися - з нами будуть рахуватися. Якщо бути нам тільки ринком для збуту - це не добре. Треба думати про захист власного товаровиробника", - заявив Валентин Хоптян.

Голова ОДА виступає за побудову європейських стандартів в Україні. Відтак, заявляє, що ніхто європейську інтеграцію не відміняє. До того ж, очільник області підтримує позицію студентів, які виступають за європейські устремління нашої країни. Водночас, Валентин Хоптян прагне, щоб з нашою державою рахувалися, як з рівними партнерами.

"Приниження країни не можна допускати. Ми велика держава. Якщо ми самі не заставимо себе поважати - нас ніхто не поважатиме, - говорить голова ОДА.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ