На Тернопіллі "Безпрапорність" акцій протесту, або Чиї вуха стирчать за аполітичністю майданів

На Тернопіллі "Безпрапорність" акцій протесту, або Чиї вуха стирчать за аполітичністю майданів

28.11.13 11:08 0 962
26 листопада 2013 року на сесії Тернопільської обласної ради ми нарешті побачили, чиї вуха стирчать за фразами про "майдани без політики і політиків". Голова фракції Партії регіонів Павло Федик із трибуни облради закликав: "Якщо проводити майдани, то вони мають бути без партійної символіки та політики…". Чому їм вигідно закликати до "безпрапорності" майданів? Для того, аби розколоти суспільство – на політичні партії і громадські організації, на правобережних і лівобережних, на україномовних і російськомовних… Це стара практика, яка називається "розділяй і володарюй".

Згадаймо Податковий майдан, де на початку так само звучали виключно гасла на кшталт "вимагаємо відміни Податкового кодексу". Ніякої реакції влади не було. Натомість, коли почали висловлювати політичні гасла про відставку уряду, розпуск Верховної Ради та імпічмент Президента, тільки тоді влада почула підприємців і спустилася зі свого "Банківського олімпу" на Майдан Незалежності. Саме політичні вимоги змушують владу весті діалог із народом. І, власне, посередниками між Президентом, урядом та народом і є народні депутати, яких обрали для того, аби висловлювати позицію мільйонів українців, які стоять на майданах.

Політичні партії виходять на майдани не задля піару чи якихось меркантильних інтересів, а через позицію, виходять тому, що хочуть підтримати і допомогти. А ті, хто говорять про піар, самі і хочуть піаритися, бути народними депутатами, очолювати громадські рухи, "вибивати" гранти… Таких прикладів достатньо. Тому ми маємо виступати спільно за європейський вибір України. Наше завдання – перемогти режим. Перемогти заради майбутнього нашого і наших дітей! Слава Україні!

Про це повідомили в прес-службі Тернопільської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ