Moody's за домовленістю з ПриватБанком відкликає рейтинг банку за національною шкалою Ba3.ua

Moody's за домовленістю з ПриватБанком відкликає рейтинг банку за національною шкалою Ba3.ua

28.11.13 12:23 0 1326
27 листопада міжнародне рейтингове агентство Moody's Investors Service повідомило про відкликання рейтингу Ba3.ua за національною шкалою найбільшого українського банку ПриватБанку. Як говориться в повідомленні агентства, відкликання рейтингу викликане виключно діловими причинами агентства і не пов'язане з діяльністю банку.

Нагадаємо, 25 вересня Moody's оголосило про перегляд у бік зниження рейтингів 13 найбільших українських банків у зв'язку із зниженням 23 вересня рейтингу державних облігацій України - з "B3" до "Саа1". Перегляд рейтингів банків послідував за зниженням суверенного рейтингу України, і безпосередньо не був пов'язаний з аналізом результатів їх діяльності.


Зниження рейтингів банків України - це швидше за все було автоматичною технічною процедурою агентства, оскільки згідно методології рейтингового агентства, рейтинг українських емітентів не може бути вище рейтингу країни.

На поточний момент ПриватБанк має довгостроковий рейтинг за національною шкалою від міжнародного рейтингового агентства Fitch Ratings. Рівень рейтингу від Fitch Ratings відповідає інвестиційному класу рейтингів і знаходиться на рівні А-(ukr). Всі поточні рейтинги банку доступні за посиланням: http://privatbank.ua/about/credentials/.

Прес-офіс ПриватБанку в Рівному
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Двоє осіб загинуло через ...
Наступна новина: У Києві спалили автобус ...

КОМЕНТАРІ