У Києві спалили автобус свободівця, яким націоналіст технічно забезпечував Евромайдан

У Києві спалили автобус свободівця, яким націоналіст технічно забезпечував Евромайдан

28.11.13 12:23 0 1515
У ніч із 27 на 28 листопада 2013 року було підпалено мікроавтобус члена Київського міського комітету Всеукраїнського об'єднання «Свобода» Віктора Поштаря, яким він здійснював перевезення речей для Евромайдану.

Машина почала горіти близько 23-ї години. Однак сусідка вчасно помітила зловмисників та повідомила власника, тож він встиг загасити підпал. Допомогли йому у цьому і сусіди, які носили воду з квартир. Унаслідок підпалу дуже пошкоджено салон, усе в середині потребує заміни. На щастя, у багажнику не було генератора з бензобаком, що використовується для озвучки. Крім того, капот було облито бензином – вочевидь, палії просто не встигли запалити автівку з иншої сторони.

«На своїй машині я багато років возив побратимів та реманент на акції. Коли почався Евромайдан, я на ньому перевозив намети, теплі речі, продукти та багато иншого, потрібного для учасників акції. Тож у мене не викликає сумнівів, що підпал здійснили правоохоронці з метою завадити протестним акціям. Проте це їм не вдасться, адже те, що я робив вчора, тепер замість мене робитимуть десять инших», – зазначив власник спаленого авта Віктор Поштар.

Нагадаємо, що увечері 27 листопада 2013 року в Херсоні невідомі особи підпалили автомобіль голови обласної організації Всеукраїнського об'єднання "Свобода", помічника-консультанта народного депутата України Олега Панькевича Олега Гаврилка.

Докладніше: http://www.svoboda.org.ua/diyalnist/novyny/044763/

Прес-служба Київської міської організації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Moody's за домовленістю з ...
Наступна новина: Комерційні банки почали ...

КОМЕНТАРІ