У Львові фахівці Міндоходів України роз’яснили платникам податків правила трансфертного ціноутворення

У Львові фахівці Міндоходів України роз’яснили платникам податків правила трансфертного ціноутворення

28.11.13 21:21 0 1051
Про внесення змін до чинного податкового законодавства з питання трасфертного ціноутворення йшлося на кущовому семінарі для бухгалтерів та керівників підприємств Волинської, Рівненської та Львівської областей, який відбувся 28 листопада в Головному управлінні Міндоходів у Львівській області.
Це вже третій семінар з 8-ми запланованих у найбільших містах України.
«З 1 вересня 2013 року діє Закон України «Про внесення змін до Податкового кодексу щодо трансфертного ціноутворення», затверджено низку нормативно-правових актів щодо цього закону, функціонує Центр моніторингу товарних ринків», - зазначив у своєму виступі заступник начальника ГУ Міндоходів у Львівській області Юрій Лепецький. З метою роз’яснення нововведень та їх практичного застосування в оподаткуванні господарської діяльності фахівці Міністерства доходів і зборів України проводять роз’яснювальну роботу.
Начальник управління методології податку на прибуток підприємств Департаменту координації нормотворчої та методологічної роботи з питань оподаткування Міністерства доходів і зборів України Олексій Задорожний наголосив, що система трансфертного ціноутворення стосуватиметься лише двох податків – податку на прибуток підприємств та податку на додану вартість. «Визначення та застосування трансфертних цін – один з найскладніших елементів податкової системи. Саме для справедливого оподаткування створено систему трансфертного ціноутворення, яка орієнтується на передовий світовий досвід», - підкреслив Олексій Задорожний.
Фахівці Міндоходів України обговорили з присутніми механізми податкового контролю за трансфертним ціноутворенням, методи визначення цін у контрольованих операціях та порядок їх узгодження, а також надали відповіді на численні запитання.

Головне управління
МІНДОХОДІВ У Львівській області

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: «Ельдорадо» оскаржило ...
Наступна новина: На київському Евромайдані ...

КОМЕНТАРІ