На фестивалі кулінарного мистецтва «Буковинська гостинність» визначили найкращих кухарів міста

На фестивалі кулінарного мистецтва «Буковинська гостинність» визначили найкращих кухарів міста

29.11.13 14:20 0 727
У ресторані «Palazzo» на вулиці Руській відбувся ХІI Фестиваль кулінарного мистецтва «Буковинська гостинність – 2013». На святі, організованому департаментом економіки міської ради, чернівецькі кулінари та кондитери дивували своїми їстівними витворами.

Серед 20-ти учасників фестивалю були представники ресторанного господарства, кондитерських цехів, Чернівецького торговельно-економічного інституту КНТЕУ, Чернівецького державного комерційного технікуму. У рамках фестивалю відбулися конкурси кухарів у номінації «Краща бенкетна холодна страва» та кондитерів в номінації «Кращий кондитерський виріб».

Призер міжнародних конкурсів та чемпіонатів, майстер з карвінгу Олександр Божиєвський провів для учасників та гостей майстер-клас з карвінгу.

Серед кухарів у номінації «Краща бенкетна холодна страва» переможцями визнано:

- серед дорослих:

Кульчицького Анатолія Володимировича (кухар ресторану «Рояль») отримав гран-прі кубок Фестивалю;

Головату Христину Георгіївну ( кухар ресторану «Рояль») золота медаль;

Ткачук Анатолія Васильовича (ресторан «Palazzo») – срібна медаль;

Божиєвського Олександра Михайловича (кав’ярня «Канапа») – бронзова медаль.

- серед юніорів:

Репчука Миколу Васильовича (студент Чернівецького торгово-економічного інституту КНТЕУ) отримав гран-прі кубок Фестивалю;

Громик Крістіну Вікторівну (студентка Чернівецького державного комерційного технікуму) – золота медаль;

Андріоє Ольгу Василівну (студентка Чернівецького державного комерційного технікуму) – срібна медаль;

Іванчука Івана Васильовича (студент Чернівецького торгово-економічного інституту КНТЕУ) – бронзова медаль.

Серед кондитерів у номінації «Кращий кондитерський виріб» переможцями визнано:

- серед дорослих:

Колектив кондитерський дім «Ваніль» здобув золото;

Чубайко Тетяну Василівну (ПАТ Чернівецький хлібокомбінат) – срібло;

Демчук Юлію Іллівну (ресторан «Palazzo») нагороджена бронзовою медаллю.

– серед юніорів:

Добрянського Павла Дмитровича (студент Чернівецького державного комерційного технікуму) отримав – отримав гран-прі кубок Фестивалю;

Слабоногу Наталію Іванівну (студентка Чернівецького торгово-економічного інституту КНТЕУ) – золота медаль;

Проданчук Марію – Джульєту Петрівну (студентка Чернівецького державного комерційного технікуму) – срібна медаль;

Паращук Анастасію Віталіївну (студентка Чернівецького торгово-економічного інституту КНТЕУ) – бронзова медаль.

Усім учасникам вручено дипломи та подарунки від партнерів Фестивалю: ТОВ «Шеріфф» – офійного представника компанії «Форвард» в м.Чернівці (професійна посуда), молочної компанії «Молокія», мережі магазинів чайної традиції «Чашка», ТОВ «Бетті Айс Україна» (морозиво), фітнес-центру «Аполлон», ресторани «Київ», «Гном», «Хард Рок», «Піар», «Гопачок».

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Україна і Євросоюз ...
Наступна новина: Тернопіль: відбудеться ...

КОМЕНТАРІ