Буковинці стали частіше звертатися до міліції та менше скаржитися

Буковинці стали частіше звертатися до міліції та менше скаржитися

29.11.13 08:09 0 1053
Таку інформацію оприлюднили під час засідання Громадської ради при УМВС України в Чернівецькій області з питань забезпечення прав людини.

На порядок денний засідання були винесені ряд важливих питань щодо забезпечення прав і свобод людини та громадянина в діяльності органів внутрішніх справ.

Зокрема, члени Громадської ради розглянули питання щодо стану роботи із зверненнями громадян, запитами та зверненнями народних депутатів до УМВС України в Чернівецькій області, дотримання законності та дисципліни серед особового складу, про протидію незаконному обігу наркотичних речовин в області, про стан дотримання співробітниками УДАІ прав і свобод громадян при забезпечені безпеки дорожнього руху, а також про результати моніторингу публікацій у ЗМІ стосовно дотримання прав людини у діяльності УМВС.

З початку року до УМВС надійшло 1303 звернення громадян, що на 30% більше ніж у минулому році, разом з тим спостерігається зменшення кількості скарг громадян щодо порушення їхніх прав та свобод.

Також члени Ради відмітили позитивні зміни у діяльності співробітників ДАІ, зокрема толерантне та ввічливе ставлення до учасників дорожнього руху.

У результаті заслуховування запланованих питань, обговорення та активної дискусії внесених пропозицій були прийняті ряд конструктивних та одноголосних рішень.

Нагадаємо, що Громадська рада при УМВС України в Чернівецькій області з питань забезпечення прав людини є постійно діючим колегіально-виборним консультативно-дорадчим органом, який надає консультативно-методичну допомогу керівництву УМВС в реалізації завдань Міністерства щодо дотримання прав людини.

СЗГ УМВС України

в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: В Житомирській області у ...

КОМЕНТАРІ