В Чернівецькій області міліціонери провели спільний рейд, під час якого шукали неповнолітніх правопорушників

В Чернівецькій області міліціонери провели спільний рейд, під час якого шукали неповнолітніх правопорушників

29.11.13 13:21 0 948
З 21 по 25 листопада у Чернівцях були проведені заходи, у ході яких правоохоронці, представники служби у справах дітей, центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Чернівецької облдержадміністрації, а також представники засобів масової інформації відпрацьовували громадські місця скупчення молоді.

Відповідні служби шукали неповнолітніх, які в темну пору доби перебувають на вулицях міста та у місцях великого скупчення людей без нагляду дорослих. Загалом, було перевірено 37 навчальних установ, 28 розважальних закладів, а також парки, сквери та місця збору молоді.

Як повідомив начальник сектору кримінальної міліції у справах дітей УМВС України в Чернівецькій області М. Басараба, такі рейди непоодинокі, вони проводяться в області систематично і здійснюються з метою профілактики вчинення правопорушень серед неповнолітніх. Зокрема, припинення порушення прав дітей на здоровий спосіб життя, недопущення фактів доведення неповнолітніх до стану сп’яніння, втягнення їх у пияцтво та злочинну діяльність, а також притягнення до відповідальності за скоєння протиправних дій.

Так, під час цих заходів працівники сектору кримінальної міліції у справах дітей задокументували 21 правопорушення. Найбільше – це куріння тютюнових виробів та розпивання спиртних напоїв у громадських місцях. Ряд батьків притягнуто до відповідальності за неналежне виконання своїх обов’язків. Примітно, що не було виявлено жодного неповнолітнього до 16 років у розважальних закладах.

Міліціонери наголошують, завдяки такій профілактичній роботі, з кожним разом порушників стає все менше.

СЗГ УМВС України

в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Тернопільській ЗОШ №18 ...

КОМЕНТАРІ