У Волинській області раніше судимий пограбував неповнолітню

У Волинській області раніше судимий пограбував неповнолітню

29.11.13 11:03 0 974
За скоєння кримінального правопорушення правоохоронці затримали 51-річного лучанина. У діях зловмисника вбачаються ознаки злочину, передбаченого ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України.

До чергової частини Луцького міського відділу УМВС України у Волинській області звернувся 33-річний мешканець Луцького району. Чоловік повідомив, що у його 10-річної доньки невідомий вирвав із рук мобільний телефон.

Дівчинка гралася з подругами у дворі будинку, що в обласному центрі. У цей час до них підійшов незнайомець і, взявши її за руку, відвів за будинок, де, застосовуючи фізичне насильство, забрав мобільний телефон. На сполох забили друзі дівчинки, які гралися з нею у дворі, вони й повідомили про це дорослим.

За лічені хвилини на місце події прибули співробітники роти патрульної служби. За гарячими слідами зловмисника затримали. Грабіжник саме намагався покинути місце скоєння злочину. Слід відзначити, що чоловік раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності за скоєння пограбувань.

Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за частиною 2 статті 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років. Триває досудове розслідування.

СЗГ УМВС України

у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Львівські міліціонери ...

КОМЕНТАРІ