Створення та підтримка діяльності об’єднань співвласників багатоквартирних будинків – в числі пріоритетних напрямків реформування системи ЖКГ України

Створення та підтримка діяльності об’єднань співвласників багатоквартирних будинків – в числі пріоритетних напрямків реформування системи ЖКГ України

29.11.13 08:07 0 1014
Створення та підтримка діяльності об’єднань співвласників багатоквартирних будинків – одне із головних питань, винесених на розгляд розширеного засідання колегії Мінрегіону України у м.Рівне.

Перший заступник голови облдержадміністрації Олександр Башкаленко, зокрема, доповів, що станом на 1 листопада в області створено і функціонує 413 ОСББ, які утримують та обслуговують 430 житлових будинків. Він також зазначив, що відповідно до завдань Програми реформування і розвитку житлово-комунального господарства області на 2009-2014 динаміка створення ОСББ на Волині становить понад 55% (по Україні – 30% ).

Перший заступник голови облдержадміністрації також відзначив, що в області ОСББ активно об’єднуються в Асоціації. Такі колегіальні органи надають допомогу ініціативним групам мешканців будинків, які виявили бажання створити об’єднання, консультують щодо проведення установчих зборів, оформлення документації для реєстрації об’єднань у відповідних службах. Також на Волині, вперше в державі, створена обласна рада ОСББ.

Олександр Башкаленко також розповів, що в області триває постійна і безперервна робота з організації найрізноманітніших заходів, спрямованих на активізацію процесу створення об’єднань співвласників багатоквартирних будинків.

Прес-служба облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Члени асоціації «Ради ...
Наступна новина: Буковинці стали частіше ...

КОМЕНТАРІ