Олександр Курилюк дякує студентам за активну громадську позицію, яку вони висловили на підтримку євроінтеграції України

Олександр Курилюк дякує студентам за активну громадську позицію, яку вони висловили на підтримку євроінтеграції України

29.11.13 16:44 0 805
У Східноєвропейському національному університеті імені Лесі Українки відбулася зустріч заступника голови Волинської ОДА Олександра Курилюка зі студентським активом Волині. Він подякував молодим людям за активну громадську позицію, яку вони висловили на підтримку євроінтеграції України.

Спілкуючись, він розповів про ситуацію, яка зараз склалася в Вільнюсі. Там вже з 10 ранку Президент має низку зустрічей, в тому числі з канцлером Німеччини Ангелою Меркель. « Буде мова йти про дорожню картку, де буде чітко визначено спільну роботу на найближчі 3-4 місяці. Потрібно в деталях виписати умови співпраці, в деталях побачити інструменти. Побачити параметри і стандарти».

Олександр Курилюк пояснив молодим активістам, що Європа починається з кожного з нас. Жити по-європейськи – це дуже відповідально».

Голова Студентської ради Волині Анастасія Шевчик наголосила, що студентські акції проходять без політичної складової. «Не хотіла б, щоб партійні лідери використовували студентство у своїх цілях. На жаль, політика – це така річ, якою дуже легко обпектись. І це не раз траплялось. Тому ми погодили власний план заходів і стежимо, аби на майдані не було партійної символіки».

Про це повідомили у прес-службі прокуратури Волинської облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Постачання Roshen до Росії ...

КОМЕНТАРІ