В Закарпатській області депутати від Партії регіонів та Демократичної партії угорців зірвали евроінтеграційну сесію облради

В Закарпатській області депутати від Партії регіонів та Демократичної партії угорців зірвали евроінтеграційну сесію облради

29.11.13 09:50 0 1055
27 листопада 2013 року в Ужгороді мала відбутися позачергова сесія Закарпатської обласної ради, головним завданням якої було ухвалення звернення депутатів обласної ради до Президента України з вимогою відновити евроінтеграційний курс України. Однак сесія не відбулась – у сесійній залі зареєструвалися лише 40 депутатів, тож кворуму для ухвалення рішення не було.

У сесійній залі в основному були відсутні депутати з фракції Партії регіонів та Демократичної партії угорців України. Перед початком сесії представники опозиційних сил разом із громадою міста пікетували обласну адміністрацію.

Перед громадою виступив голова Закарпатської обласної організації ВО "Свобода" Олег Куцин, який наголосив, що українцям необхідно об'єднатись і разом відстоювати свою позицію та протистояти режимові. "Якщо Росія, закривши митний кордон з Україною, так легко змогла зламати політичну волю керівників нашої держави, то, можливо, народові треба перекрити хоч на один день кордони з Европою? – Тоді можновладці побачать, що вони можуть втратити в тому разі, якщо Европа поведе себе так, як Росія. Також можновладцям слід пам'ятати, що за всю історію співіснування Росії з Україною, починаючи з середніх віків і закінчуючи шніми президентами, ні одну угоду Росія не виконала", – підкреслив свободівець Олег Куцин.

Про це повідомили в прес-службі Закарпатської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Шахісти Львівщини - ...
Наступна новина: Дубно – це Європа!

КОМЕНТАРІ