Хмельницькі правоохоронці затримали «мисливця» за кольоровим металом, який зрізав телефонний кабель

Хмельницькі правоохоронці затримали «мисливця» за кольоровим металом, який зрізав телефонний кабель

29.11.13 08:07 0 885
У Хмельницькому працівники міліції затримали на гарячому 26-річного молодика, який викрадав телефонний кабель у підвалах багатоповерхівок. Злодій навіть не припускав, що дроти знаходяться під охороною співробітників Державної служби охорони.

Підприємство, якому належить кабель, вирішило скористатися послугами професійних охоронців після кількох серій крадіжок, в результаті яких люди тижнями залишалися без телефонного зв‘язку, а сама фірма зазнавала значних збитків, пов‘язаних з відновленням електрозв‘язку.

Сигнал «Тривога» з місця розташування телефонного кабелю надійшов міліціонерам близько півночі. Обстеживши підвал однієї з висоток, група затримання ДСО виявила там невідомого молодика, який уже мав при собі два мотки кабелю та намагався відрізати ще один шматок.

Крадія затримали. Наразі стосовно нього за вчинення крадіжки відкрите кримінальне провадження за статтею 185 Кримінального кодексу України (Крадіжка), за яким ведеться розслідування. Чоловіка перевіряють на причетність до інших подібних злочинів, які мали місце на Хмельниччині.

СЗГ УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Члени асоціації «Ради ...
Наступна новина: Буковинці стали частіше ...

КОМЕНТАРІ