Пряме включення із Вільнюса Нromadske.tv стартувало на ZIK

Пряме включення із Вільнюса Нromadske.tv стартувало на ZIK

29.11.13 09:58 0 1092
І завтра з 17:00 по 21:00 у прямому ефірі триватиме трансляція телемарафону, присвяченого початку євросаміту, де вирішується доля України. Саме прямими включеннями із Вілюнюса західноукраїнський телеканал ZIK розпочинає співпрацю із Нromadske.tv.

Трансляція розпочнеться з розмови із Рефатом Чубаровим, головою меджлісу кримськотатарського народу, президентом Світового конгресу кримських татар.

Співпраця ZIK із Нromadske.tv – це продовження оперативного та максимально повного висвітлювання та аналізу ситуацію щодо асоціації України із ЄС телеканалом. Так, практично від початку акції на підтримку євроінтеграції, на ZIK традиційно проводяться включення у режимі онлайн із епіцентрів боротьби за європейський вибір у Львові та Києві, діалоги із ключовими особами євромайданів, відбувся телемарафон, присвячений останнім європодіям.

«Нromadske.tv. Громадське телебачення» – це громадянська ініціатива, спільний проект відомих українських журналістів зі створення громадського мультимедійного медіа. Його завдання – об’єктивне та неупереджене інформування про важливі громадсько-політичні, економічні, культурні, соціальні процеси без цензури. Зокрема, протягом останніх днів саме Нromadske.tv вело прямі трансляції з Євромайдану у Києві.

Тепер завдяки співпраці глядачі ZIK одними із перших дізнаватимуться оперативні новини з Вільнюса, Києва, Львова, знатимуть, що відбувається за кулісами саміту в столиці Литви.

Пряму трансляцію дивіться тут!

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ