До Всесвітнього дня боротьби зі СНІДом Львів проведе «небайдужу» акцію

До Всесвітнього дня боротьби зі СНІДом Львів проведе «небайдужу» акцію

29.11.13 08:54 0 999
У п’ятницю, 29 листопада, о 16.00 год. до Всесвітнього дня боротьби з ВІЛ/СНІДом Львівський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді проведе акцію «Не будь байдужим. ВІЛ/СНІД – стосується кожного».

Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Мета акції – привернення якомога більшої кількості людей до здорового способу життя, безпечної поведінки, а також вироблення активної життєвої позиції у молодих львів’ян.

Під час акції соціальні фахівці інформуватимуть молодь та перехожих щодо проблем ВІЛ/СНІДу, роздаватимуть буклети та червоні стрічки, інформуватимуть про центри, де безкоштовно надають консультації та здійснюють обстеження. Під час заходу відбуватиметься трансляція роликів та діалог між організаторами та учасниками на цю тему в центрі міста.

Символом небайдужості до проблеми ВІЛ-СНІДу, висловленням солідарності та розуміння, знаком пам’яті про померлих від хвороби буде червона стрічка, яку в рамках акції відтворять із ліхтарів у руках працівники відділів соціальної роботи ЛМЦСССДМ.

«Однією з проблем у боротьбі з ВІЛ-СНІДом є байдужість здорових людей. Ті, кого не торкнулася біда, тримаються від неї подалі, остерігаючись ВІЛ-інфікованих людей. При цьому у суспільстві втрачається порозуміння, виростає штучна стіна, що ізолює тих, хто дійсно потребує допомоги. Захід «Не будь байдужим. ВІЛ/СНІД – стосується кожного» – можливість багатьом молодим людям замислитися про своє життя та життя оточуючих, а також нагода показати їхню солідарність та готовність до підтримки хворих на СНІД», – розповідає Любов Федишин, начальник відділу соціальної роботи Шевченківського району Львівського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: До місцевих бюджетів ...
Наступна новина: Чернівецька міська рада ...

КОМЕНТАРІ