У Львівській області червоноградські правоохоронці провели профілактичну бесіду з дітьми

У Львівській області червоноградські правоохоронці провели профілактичну бесіду з дітьми

29.11.13 14:46 0 982
Дільничні інспектори Червоноградського міськвідділу міліції постійно співпрацюють з навчальними закладами міста, проводячи з учнями різні профілактичні заходи, котрі присвячуються профілактиці злочинності серед неповнолітніх, зокрема, протидії такому негативному явищу, як вживання алкогольних напоїв, куріння та наркоманії.

25 листопада дільничний інспектор Червоноградського міського відділу міліції, лейтенант міліції Тетяна Микітко провела зустріч з учнями 4-5 класів та педагогами Червоноградської загальноосвітньої школи №1.

Школярам розповіли, що будь-яке невиконання, не тільки моральних, але і правових норм Закону про належну поведінку - є правопорушенням, та ознайомили дітей з кримінальною та адміністративною відповідальністю, яка наступає за скоєння правопорушень згідно вимог чинного законодавства.

В ході подальшої бесіди лейтенант міліції розповіла учням про відповідальність за скоєння злочинів та правопорушень, згубну шкоду на організм підлітка куріння та вживання алкоголю і наркотиків.

Зокрема Тетяна Микітко роз’яснила слухачам статтю 178 КУпАП, яка передбачає покарання за розпивання пива, алкогольних, слабоалкогольних напоїв у заборонених законом місцях або поява у громадських місцях у п’яному вигляді.

Учнів зацікавила дана інформація — вони ставили запитання і наводили різні життєві приклади, щоб більш досконало дізнатися про наслідки таких правопорушень.

Після завершення виступу усі присутні учні та вчителі висловили бажання і надалі зустрічатися із працівниками міліції для того, щоб удосконалювати свої знання з правової дисципліни, а також, можливості отримати

допомогу у вирішені актуальних питань.

Оксана Козачок

Помічник начальника Червоноградського МВ ГУМВС

України у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Ужгороді міліціонери ...
Наступна новина: Житомирщина: в області ...

КОМЕНТАРІ