Львівські міліціонери покращили навики спілкування зі журналістами

Львівські міліціонери покращили навики спілкування зі журналістами

29.11.13 11:03 0 982
У Сихівському райвідділі міліції відбувся тренінг з удосконалення взаємодії правоохоронців із засобами масової інформації.

27 листопада, в приміщенні актової зали Сихівського РВ, відбулося навчання особового складу Сихівського райвідділу міліції з метою покращення взаємодії правоохоронців з журналістами, яке проходило за ініціативи начальника райвідділу Антона Тонконога. Керівник привітав учасників тренінгу та побажав усім присутнім конструктивної роботи для підвищення професійного рівня у спілкуванні із засобами масової інформації.

Тренінг проводила помічник начальника Сихівського райвідділу міліції по зв’язках із громадськістю та ЗМІ Оксана Петрів, яка на основі матеріалів ОБСЄ навчала особовий склад вдосконалювати свої навики спілкування зі журналістами, краще зрозуміти їхню роботу, розширити знання у сфері законодавства, що регламентує взаємодію міліції зі представниками ЗМІ.

«Такі заходи дуже корисні, оскільки на базі міжнародного досвіду, міліціонери навчаються ефективно взаємодіяти із засобами масової інформації», - відмітив начальник Сихівського РВ підполковник міліції Тонконог Антон.

ВЗГ ГУМВС України у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ