У Львівській області у Бродівській гімназії виступили священики з тріо "Новий час"

У Львівській області у Бродівській гімназії виступили священики з тріо "Новий час"

29.11.13 09:44 0 982
28 листопада 2013 року у Бродівській гімназії імени Івана Труша відбувся виступ тріо "Новий час" із антиалкогольною програмою "Вставайте, ходімо!". На концерті були присутні учні та вчителі гімназії, а також жителі Бродів. Священиків також вітали депутат Львівської обласної ради від Всеукраїнського об'єднання "Свобода" Володимир Чехут, депутати-свободівці Бродівської районної та міської рад.

Цей виступ тріо "Новий час" відбувся в рамках Програми Львівської обласної ради з профілактики та подолання алкоголізму, ухваленої з ініціативи тоді ще депутата обласної ради, а нині – народного депутата України Ірини Сех.

У програмі "Вставайте, ходімо!" не лише пісні на духовну, виховну й патріотичну тематику, це ще й невеличкі проповіді, притчі, якими священики мають на меті пробудити в молодих серцях добрі почуття, віру, патріотизм.

Директор гімназії Надія Присяжнюк подякувала отцям Романові Назаркевичу, Мирославові Ковальчуку, Тарасові Когуту за те, що подарували чудовий концерт бродівцям, передусім молоді. "Ви не тільки виконуєте свою місію як священики, проповідуючи Євангеліє в церквах, а ще й знаходите час, щоби писати пісні й дарувати їх людям у містах і селах. Дякуємо за ваш талант, небайдужість, активну життєву позицію та добрий приклад для молоді", – наголосила вона.

Про це повідомили в прес-службі Львівської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Шахісти Львівщини - ...

КОМЕНТАРІ