У Львівській області самбірські правоохоронці затримали двох чоловіків, які привласнили собі частину огорожі

У Львівській області самбірські правоохоронці затримали двох чоловіків, які привласнили собі частину огорожі

29.11.13 15:10 0 1005
Самбірські правоохоронці, оперативно-проведеними розшуковими заходами, затримали двох чоловіків, які викрали частину дерев’яної огорожі.

До Самбірського міськвідділу міліції звернувся керівник одного з фермерських господарств у районі із заявою про те, що у нього викрали 13 дерев’яних шпал.

Дільничні інспектори міліції провели розшукові заходи щодо встановлення осіб, які вчинили це кримінальне правопорушення. З’ясувалось, що вказане майно викрали 37-річний та 31-річний жителі Самбірського району.

«Чоловіки за домовленістю з фермером робили у його господарстві огорожу, використовуючи дерев’яні шпали. Під час виконання даної роботи вони, скориставшись відсутністю сторонніх осіб, вони привласнили 13 таких шпал», - розповів заступник начальника Самбірського міськвідділу міліції підполковник Руслан Зазулькевич.

Однак, скористатись викраденим їм так і не довелось. Викрадене майно, працівники міліції, у них вилучили. За протиправні дії зловмисники понесуть відповідальність. Відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст. 185 (Крадіжка) КК України. Дане правопорушення карається обмеженням або позбавленням волі на строк до п’яти років.

Ведеться досудове розслідування.

Тетяна Охріменко,

помічник начальника Самбірського МВ
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Тернопільська область: 27 ...

КОМЕНТАРІ