Житомирські спортсмени – чемпіони світу з гирьового спорту

Житомирські спортсмени – чемпіони світу з гирьового спорту

29.11.13 15:44 0 891
Позитивним прикладом для дітей, підлітків та молоді у напрямку популяризації та залучення їх до здорового способу життя є здобутки наших земляків на спортивних змаганнях найвищого рівня. Так утримують позиції лідерів не лише в Україні, а й на світовому рівні житомирські «гирьовики».

Наприкінці листопада 2013 року у м. Тюмень (Російська Федерація) відбувся чемпіонат світу з гирьового спорту серед чоловіків, в якому взяли участь спортсмени з 22 країн світу.

«Золоту» нагороду чемпіонату в естафеті до 95кг виборов мешканець с. Левків Житомирського району Олексій Остапчук,. «Срібна» медаль у вазі до 63кг – у житомирянина Володимира Недолі.

Підготували спортсменів до змагань тренери-викладачі Житомирського військового інституту ім. С.П.Корольова Державного університету телекомунікацій: Заслужений тренер України Віктор Романчук, Заслужений майстер спорту України Василь Пронтенко та Майстер спорту міжнародного класу Костянтин Пронтенко.

За здобуті нагороди чемпіонату світу спортсмени та їх тренери будуть відзначені преміями обласної державної адміністрації.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Закарпатська область: в ...
Наступна новина: У Тернополі, Козовій та ...

КОМЕНТАРІ