В Житомирській області серед пріоритетів діяльності обласної влади – розвиток спортивної інфраструктури

В Житомирській області серед пріоритетів діяльності обласної влади – розвиток спортивної інфраструктури

29.11.13 12:56 0 960
Під час інтерв’ю журналістам регіональних телеканалів голова облдержадміністрації Сергій Рижук не міг оминути увагою важливого пріоритету в роботі влади всіх рівнів – популяризації здорового способу життя серед молоді.

Сергій Миколайович наголосив на тому, що пропагувати заняття фізичною культурою та спортом серед дітей та молоді повинні не лише представники профільного підрозділу – департаменту сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації. Для досягнення цієї мети потрібно підходити комплексно разом із департаментом охорони здоров’я та управління освіти і науки облдержадміністрації.

«У грудні плануємо ввести в експлуатацію Житомирський стадіон «Полісся», на реконструкцію якого було залучено 9,4 млн. грн. з державного бюджету», - зазначив голова облдержадміністрації Сергій Рижук.

Головна спортивна арена Житомирщини повинна стати основним об’єктом у рамках виконання в регіоні завдань Президента України щодо розвитку спортивної інфраструктури та популяризації здорового способу життя серед молоді, зокрема соціальних ініціатив «Діти –майбутнє України».

Останніми роками значно покращилася матеріально-технічна база спортивних комплексів, проводиться реконструкція та відновлення спортивних майданчиків. Зокрема у 2013 році реконструйовано стадіони у Бердичеві та Малині, збудовано нові спортивні комплекси в с. Глибочиця та с. Ставище, у багатьох населених пунктах встановлено нові спортивні майданчики.

Сергій Миколайович наголосив на тому, що представники влади всіх рівнів повинні більше спілкуватися із студентською та учнівською молоддю, на власному прикладі показувати переваги здорового життя. Адже майбутнє області та держави – це підростаюче покоління.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: На Тернопільщині ...

КОМЕНТАРІ