Кількість сирійських біженців перевищила 3 мільйони

Кількість сирійських біженців перевищила 3 мільйони

29.11.13 08:03 0 1063
Кількість сирійських громадян, які втекли зі своєї країни під час збройного конфлікту, перевищила вже 3 мільйони людей. Про це повідомив Верховний комісар ООН у справах біженців Антоніо Гутьєрез. Про це повідомляє "Радіо Свобода".

«Вчора ми досягли показника у 2 мільйони 264 тисячі сирійських біженців, зареєстрованих Представництвом ООН у справах біженців. Однак враховуючи інформацію, яку з цього приводу мають уряди різних країн, і те, що деякі біженці не потребують нашої реєстрації, бо не потребують прямої допомоги від тієї чи іншої держави чи організації, ми вважаємо, що з Сирії наразі втекло понад 3 мільйони людей», – зазначив комісар ООН.

Антоніо Гутьєрез також заявив, що, на його думку, міжнародна спільнота має пропонувати більше допомоги тим державам, які мають спільний із Сирією кордон і куди втікає найбільше сирійців.

Серед таких країн наразі – зокрема Туреччина і Йорданія. Керівництво останньої порахувало, що утримання сирійських біженців коштуватиме бюджету 5 мільярдів доларів до кінця 2014 року.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: Створення та підтримка ...

КОМЕНТАРІ