На Евромайдані в Тернополі з ініціативи "Студентської Свободи" замайорів червоно-чорний бандерівський прапор

На Евромайдані в Тернополі з ініціативи "Студентської Свободи" замайорів червоно-чорний бандерівський прапор

29.11.13 10:01 0 1059
З ініціативи Тернопільської молодіжної громадської організації "Студентська Свобода" з 27 листопада на Евромайдані в Тернополі тепер майорить бандерівський червоно-чорний прапор як символ революційної боротьби українського народу проти окупаційної влади.

"Студенти Технічного коледжу згуртованою колоною вирушили містом з прапорами та націоналістичними гаслами, – розповідає голова Тернопільської міської молодіжної громадської організації "Студентська Свобода" Ігор Костюк. – Ми зупинилися на Театральному майдані, де "Студентська Свобода" підняла червоно-чорне знамено, тож тепер там майорить три стяги: Державний Прапор України, прапор Евросоюзу та бандерівський червоно-чорний.

Також "Студентська Свобода" провела зустріч зі студентською радою Галицького коледжу ім. В'ячеслава Чорновола. Під час розмови студенти цього навчального закладу погодилися під час участі в страйках та мітингах за евроінтеграцію теж використовувати червоно-чорну символіку. Впродовж тижня наша молодіжна організація проводитиме роз'яснювальні роботи серед студентів решти навчальних закладів Тернополя. Евромайдан має бути не тільки студентським, він має бути загальноукраїнським, адже рішення щодо зближення з ЕС буде загалом впливати на суспільство", – зазначив Ігор Костюк.

"Радий, що юні хлопці і дівчата зайняли активну позицію і щодня виступають за зміни в Україні, за курс нашої держави на Европу. Маю зауважити, що дедалі частіше студенти демонструють свою небайдужість, свідомість. Молоде покоління нині є чудовим зразком для старших людей. Упевнений, що студентство дасть їм поштовх до того, аби виходити на майдани, гуртуватися і висловлювати свою громадянську позицію", – підкреслив голова Тернопільської міської організації ВО "Свобода" Роман Навроцький.

Про це повідомили в прес-службі Тернопільської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ