Члени асоціації «Ради Тернопільщини» прийняли звернення на підтримку європейського курсу України

Члени асоціації «Ради Тернопільщини» прийняли звернення на підтримку європейського курсу України

29.11.13 08:03 0 951
Під час зустрічі керівників районних рад, ініційованої головою облради Василем Хомінцем, було обговорено питання «Про суспільно-політичну ситуацію в Україні та перспективи євроінтеграції». За результатами обговорення очільники райрад прийняли звернення до керівництва держави, у якому закликали підписати угоду: «На Самміті Східного партнерства у Вільнюсі угода має бути підписана. Жоден інший сценарій не прийнятний для України та її народу. Доля 46-мільйонного народу зараз у ваших руках.

Члени асоціації «Ради Тернопільщини» наголошують:«… ми висловлюємо переконання територіальних громад сіл, селищ і міст Тернопільщини, що Україна була, є і буде частиною європейського цивілізаційного простору. Лише у зв’язку з Європою, її політичними, економічними, духовними, культурними та правовими традиціями має будуватися наше суспільне і державне життя».звернення

Другим вкрай важливим питанням, яке обговорили члени асоціації, було «Про концепцію реформування охорони здоров’я Тернопільської області». «З усіх куточків області надходять відомості про закриття чи перепрофілювання лікарень, поліклінік, диспансерів тощо. Часто громади, на чиїй території знаходяться ці заклади, не згідні з таким реформуванням. Тому пропоную вивчити це питання й подати своє бачення його вирішення у кожному районі. А тоді всім разом спільно із профільною комісією обговорити це питання і прийняти рішення, яке б було оптимальним для громади області», – підкреслив Василь Хомінець.

Про це повідомили у прес-службі Тернопільської облради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: Створення та підтримка ...

КОМЕНТАРІ