Держфінінспекція в Івано-Франківській області виявила порушення в Городенківському протитуберкульозному диспансері

Держфінінспекція в Івано-Франківській області виявила порушення в Городенківському протитуберкульозному диспансері

29.11.13 08:40 0 1016
Проведеною працівниками Коломийської об’єднаної державної фінансової інспекції Держфінінспекції в Івано-Франківській області ревізією фінансово-господарської діяльності Городенківського протитуберкульозного диспансеру за період з 01.01.2010 по 31.12.2012 року, виявлено фінансових порушень, що призвели до втрат фінансових та матеріальних ресурсів на загальну суму 89,75 тис. гривень.

Зокрема, в порушення вимог чинного законодавства, диспансером в 2012 році, 6-ти суб’єктам господарської діяльності перераховано кошти в сумі 75,04 тис. грн., за товари та послуги, які фактично диспансеру не надавалися.
Також, збір на загальнообов’язкове державне соціальне страхування із заробітної плати працюючого інваліда, за період, що підлягав ревізії нараховувався в розмірі 33,2% (2010-2011 роки) та 36,3% (2012 рік) внаслідок чого, зайво сплачено внесків до державних цільових фондів на суму
7,84 тис. гривень.
Окрім того, всупереч законодавству, диспансером допущено випадки зайвої оплати премій і відпускних, а також оплачено завищену підрядником вартість виконаних будівельно-монтажних робіт з капітального ремонту котельні диспансеру.
За результатами проведеного контрольного заходу двох посадових осіб притягнуто до адміністративної відповідальності за ст.164-2 КУпАП.
Про результати ревізії проінформовано прокуратуру Городенківського району.

***
Прес-служба Держфінінспекції в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Найтаємничішим місцем ...
Наступна новина: На Майдані – креативна ...

КОМЕНТАРІ