У Києві затримано ще одного свободівця-активіста Евромайдану

У Києві затримано ще одного свободівця-активіста Евромайдану

29.11.13 09:40 0 1484
28 листопада 2013 року невідомі особи в цивільному просто посеред вулиці затримали активіста Київської міської організації Всеукраїнського об’єднання «Свобода» Романа Біленького. Особи, які затримали свободівця, не називалися, а просто схопили його та доправили до Шевченківського районного відділку міліції, де він перебуває на разі.

До відділку МВС, розташованого за адресою: вул. Герцена, 9, для з’ясування причин та обставин затримання націоналіста вирушили керівники Київської «Свободи», зокрема народний депутат Андрій Іллєнко. Зараз причини затримання свободівця не відомо, однак є підстави вважати, що це відбулося у зв’язку з його участю в Евромайдані, який триває в столиці.

Нагадаємо, що 27 листопада Печерський районний суд Києва ув'язнив терміном на 60 діб двох свободівців, які брали участь у Евромайдані в Києві. Зокрема, за ґрати на час досудового слідства було відправлено киянина Віталія Благодарного та Олега Маляша зі Львівщини. Останній, до того ж, є інвалідом третьої групи та має вагітну дружину. Детальніше: http://www.svoboda.org.ua/diyalnist/novyny/044756/

Прес-служба Всеукраїнського об’єднання «Свобода»
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Волині місцеві ради ...
Наступна новина: Судді Європейського суду з ...

КОМЕНТАРІ