Відбулося засідання колегії управління молоді та спорту Львівської облдержадміністрації

Відбулося засідання колегії управління молоді та спорту Львівської облдержадміністрації

29.11.13 10:46 0 1147
28 листопада 2013 року в залі засідань Львівської облдержадміністрації відбулося планове засідання колегії управління молоді та спорту Львівської облдержадміністрації.
Перед початком засідання колегії у святковій атмосфері було відзначено переможців та лауреатів обласного конкурсу на кращу соціальну рекламу антиалкогольного спрямування, серед яких: голова Львівської обласної молодіжної громадської організації «Сокіл» Богдан Галайко, студенти ЛНУ ім. І.Франка Андрій Мачурад, Ольга Матейчик; група авторів громадської організації «Медіа СКАЗ» з міста Броди Галина Копровська, Андріана Леле; представник громадської організації «Медіатач» Ольга Євстігнєєва; студентка поліграфічного коледжу Української академії друкарства Світлана Забейда та ін.
За підсумками XXII спортивних ігор Львівщини та VI обласних ігор ветеранів спорту 2013 року, присвячених Року Івана Боберського, грамотами та командними кубками було відзначено успіхи збірних команд районів та міст Львівщини.

Під керівництвом голови колегії, начальника управління Юрія Майбороди члени колегії, керівники структурних підрозділів молоді та спорту райдержадміністрацій та міськвиконкомів міст обласного значення й запрошені всебічно обговорили такі питання порядку денного

1. Про хід виконання заходів із відзначення у 2013 році на Львівщині Року видатного діяча української фізичної культури І. Боберського.
Доповідач: Оксана Вацеба - заступник начальника управління з питань фізичної культури та спорту облдержадміністрації.

2. Організаційні засади та перспективи розвитку фізичної культури і спорту в обласному центрі м. Львові (за результатами рішення колегії від 4 жовтня 2012 року № 8).
Доповідач: Володимир Шнайдер - начальник управління сім'ї, молоді та спорту департаменту гуманітарної політики Львівської міської ради.

В обговоренні питань виступили: начальник відділу з питань фізичної культури та спорту Дрогобицької міської ради Роман Проць, голова обласної організації ФСТ «Україна» Роман Шиманський; завідувач сектору молоді та спорту управління освіти, молоді та спорту Жовківської райдержадміністрації Ольга Калиновська; директор обласного центру «Спорт для всіх» Вадим Климович; начальник відділу з питань фізичної культури та спорту Червоноградської міської ради Валерій Гаврилюк; головний лікар обласного лікарсько-фізкультурного диспансеру Степан Середа та ін.
За результатами заслуховування ухвалено відповідні рішення.
Під час колегії було також обговорено поточні й актуальні питання розвитку фізкультурно-спортивного руху Львівщини.
Автор: УкрЗахідІнформ .

фото

фото

фото

фото

фото

фото

фото

фото

фото

фото
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 1)
Попередня новина: Сергій Арбузов: Україна ...
Наступна новина: Чернівецька область: ...

КОМЕНТАРІ