Дубно – це Європа!

Дубно – це Європа!

29.11.13 09:50 0 1913
28 листопада, в день початку роботи Вільнюського саміту, Дубенщина виразно заявила про свій європейський вибір. Дубенська районна і Дубенська міська ради одноголосним голосуванням прийняли звернення до Президента України, Верховної Ради та уряду з вимогою підписати угоду про Асоціацію з ЄС.
Одразу після проведення сесій депутати попрямували до майдану Незалежності, де вже збиралися сотні студентів місцевих навчальних закладів, а також громадськість міста та району. Дубенський міський голова Василь Антонюк та голова районної ради Олександр Дехтярчук зачитали прийняті звернення.
Текст звернення від народного депутата України Валентина Королюка до дубенчан зачитав помічник депутата й водночас депутат міської ради Ростислав Андрощук. Сам народний депутат зараз перебуває на київському майдані, де опозиція встановила цілодобове чергування.
«Євромайдан у столиці не збирається здаватися. Я бачу рішучі та сповнені надії очі київських студентів. Упевнений, що така сама рішучість зараз у очах дубенських студентів. Я пишаюся вами, вашою небайдужістю. Ви – справжні європейці, і нехай на нашу українську молодь рівняється увесь світ», – зазначив Валентин Королюк.
Справді, дубенчани можуть пишатися сотнями молодих людей, які з усвідомленням відповідальності за майбутнє України, яке вони пов’язують виключно з Європейським Союзом, вийшли на дубенський майдан Незалежності. Вийшли вони з однією метою: щоб мешканці Дубна й району, уся Рівненщина та Україна, уся Європа бачили – українці відчувають себе європейцями! У руках молоді були плакати «Дубно – це Україна!», «Юлі – волю!», «Молодь – за ЄС!». Особливо тепло у цей морозний день юнаки та юнки Дубна зустріли виступ місцевої лідерки громадської організації «Національний Альянс» Ольги Ворончук. Вона наголосила, що найвище керівництво України повинне прислухатися до слів молоді, яка завтра будуватиме цю країну. І вибір цей у них єдиний – Європейський Союз!
Завершилося дійство «живим» виконанням усіх присутніх на майдані гімну України. Опісля цього, вишикувавшись у колону, молодь Дубна пішла містом, зустрічаючи схвальні слова перехожих.
Для того, аби заклики підписати договір про асоціацію з ЄС краще почули в Києві, – завтра Дубенщина збереться о 12.00 вздовж автошляху М-06 у «живому євроланцюгу».

Прес-служба народного депутата Валентина Королюка
Автор: УкрЗахідІнформ .

фото

фото
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 1)

КОМЕНТАРІ