До місцевих бюджетів Івано-Франківщини надійшло понад 950 млн. грн. податку на доходи фізичних осіб

До місцевих бюджетів Івано-Франківщини надійшло понад 950 млн. грн. податку на доходи фізичних осіб

29.11.13 08:53 0 961
«Це на 45,5 мільйонів, або 5 відс. більше, ніж у січні-жовтні минулого року», - повідомила начальник відділу адміністрування доходів і зборів з фізичних осіб та єдиного соціального внеску Ірина Кучер.
«Вказані суми є додатковим матеріальним ресурсом, який направляється на вирішення соціальних проблем місцевих громад. Ми це добре розуміємо, а тому вживаємо комплекс різносторонніх заходів для розширення бази оподаткування та повної і своєчасної сплати податку на доходи фізичних осіб» - зазначила посадовець.
Завдяки проведеним у поточному році перевіркам з питань легалізації заробітної плати фахівцями органів доходів і зборів області виявлено 2413 неоформлених найманих працівників, внаслідок чого до бюджету додатково надійшло 150,3 тис. грн. податку на доходи фізичних осіб.
Крім того, спостерігається позитивна тенденція в погашенні заборгованості з виплат найманим працівникам. Так, за 10 місяців поточного року 7,8 млн.грн. виплачено заборгованої заробітної плати працівникам, в результаті чого місцева скарбниця поповнилась на 1,9 млн.грн. податку на доходи фізичних осіб. В порівнянні з аналогічним періодом минулого року виплата заборгованої заробітної плати зросла на 53 відс., а надходження податку на додатку на доходи фізичних осіб на 74 відсотка.

Прес-служба ГУ Міндоходів в області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Закарпатській області ...
Наступна новина: До Всесвітнього дня ...

КОМЕНТАРІ