Олег Тягнибок: «У нас попереду важка й затяжна боротьба з режимом»

Олег Тягнибок: «У нас попереду важка й затяжна боротьба з режимом»

30.11.13 09:25 0 742
«Режим Януковича не просто брутально відкинув пропозицію европейських держава щодо підписання Угоди про асоціяцію з ЕС – схоже, він готує форсовану здачу України Кремлю. Про це свідчать заяви очільників нинішньої влади, а також брутальні провокації та репресії, які вже розпочалися проти учасників акцій на підтримку европейської інтеграції України, що прокотилися по всій державі. Українське суспільство має дати рішучу відсіч двом агресорам – Кремлю і режимові Януковича!». Про це заявив у Вільнюсі 29 листопада 2013 року лідер Всеукраїнського об’єднання «Свобода» Олег Тягнибок під час круглого столу за участи лідерів опозиції.

Олег Тягнибок також зазначив:

«Війна Російської Федерації проти України лише посилюватиметься. Росія і так не припиняла усі 22 роки Незалежности наступ на Україну. Економічні війни, енергетичні, продовольчі… Зараз Кремль, скориставшись моментом, піде у рішучий наступ на українську незалежність і український народ.

Водночас режим Януковича веде внутрішню війну проти українського народу. Уже прокотилася хвиля політичних репресій; переслідуватимуть активних студентів, в СІЗО кидають учасників акцій протесту. Влада розгортає терор проти учасників акцій протесту. Свободівці Олег Матяш та Віталій Благодатний уже перебувають у СІЗО, спалено автомобілі керівника Херсонської «Свободи» та київського свободівця Віктора Поштаря.

Зараз суспільство має зосередити всі сили, аби відбити цю атаку і зберегти перспективу українського суспільства на побудову справедливої европейської держави на засадах національної, соціяльної та історичної справедливости!».

Прес-служба Всеукраїнського об’єднання «Свобода»
Автор: УкрЗахідІнформ .

фото

фото
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Одиноких стареньких ...
Наступна новина: Львівщина: «Бар’єри між ...

КОМЕНТАРІ