Міліція розшукує іще одного свободівця-активіста Евромайдану

Міліція розшукує іще одного свободівця-активіста Евромайдану

30.11.13 08:26 0 1884
29 листопада 2013 року представники міліції відвідали домівку ще одного учасника столичного Евромайдану. Цього разу міліціянти розшуковували активіста Святошинської районної організації ВО «Свобода» в Києві Андрія Лесюка.

У час приходу співробітників МВС свободівця вдома не було. Про те, що хлопця розшукують мілціянти, націоналістові телефоном повідомив його батько. Причину такої зацікавлености з блоку міліції взнати не складно, адже свободівець є учасником Евромайдану, що триває в столиці.

Нагадаємо, що 27 листопада Печерський районний суд Києва ув'язнив терміном на 60 діб двох свободівців, які брали участь у Евромайдані в Києві. Зокрема, за ґрати на час досудового слідства було відправлено киянина Віталія Благодарного та Олега Матяша зі Львівщини. Останній, до того ж, є інвалідом третьої групи та має вагітну дружину (http://www.svoboda.org.ua/diyalnist/novyny/044756/).

28 листопада невідомі особи в цивільному просто посеред вулиці затримали активіста Київської міської організації Всеукраїнського об'єднання "Свобода" Романа Біленького. Особи, які затримали свободівця, не називалися, а просто схопили його та доправили до Шевченківського районного відділку міліції (http://www.svoboda.org.ua/diyalnist/novyny/044795/).

29 листопада 2013 року зранку працівники міліції навідалися додому до активіста Деснянської районної організації ВО "Свобода" в Києві Ігоря Бердєннікова. Не заставши свободівця вдома, міліціянти ходили по домівках його сусідів зі світлиною націоналіста, намагаючись з'ясувати місце його перебування (http://www.svoboda.org.ua/diyalnist/novyny/044817/).

Прес-служба Всеукраїнського об’єднання «Свобода»
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Кредитні агенції у ...

КОМЕНТАРІ