Олег Тягнибок: «Маємо викинути режим Януковича з Печерських пагорбів»

Олег Тягнибок: «Маємо викинути режим Януковича з Печерських пагорбів»

30.11.13 08:39 0 856
«Було принизливо бачити, що коїла делегація на чолі з Януковичем у Вільнюсі – як вони себе зухвало поводили принижували українців перед усією Европою. Грузія отримала асоціяцію, до Молдови вже за короткий термін треба буде їздити з шенгенськими візами... А Україна, яка була фаворитом у цій трійці, фактично залишилася аутсайдером. Це через те, що чинна влада не просто бандитська – вона антиукраїнська, антиевропейська! Вони проти нас, українців. Мусимо усвідомити найважливіше: наша вимога є політичною – влада, яка нас не привела в Европу, має йти геть!». Про це 29 листопада 2013 року, виступаючи на Майдані Незалежности в Києві, заявив лідер ВО «Свобода» Олег Тягнибок.

Очільник «Свободи» наголосив, що для того, аби режим Януковича впав, необхідно об’єднати зусилля усього народу. «Для того, аби викинути цю владу з Печерських пагорбів, нам потрібна єдність усього народу – політиків, громадськости, студентів, підприємців – усіх. Тому не можемо ділити між собою українців, бо режим боїться лише єдности, енергії української нації – зараз маємо стати єдиним кулаком!

Наша з вами боротьба за українську державу тільки розпочинається. Із багатьма з вас, будучи 90-го року ще студентами, ми тут, на Майдані, виборювали незалежну Україну. З багатьма ми пройшли Помаранчеву революцію…Зараз буде ще важче, бо режим розпочинає репресії. На кого вони нині зігнали «Беркут» – на українців!? А спецпризначенці – це хто? Ці хлопці напевно також хочуть нормально жити. Але влада будує поліційну державу, кидаючи їх на нас, протиставляючи різні частини суспільства між собою.

Репресії проти учасників Евромайдану вже розпочалися. Зараз заарештовано і суд моментально ухвалив рішення про тримання під вартою в СІЗО 2 місяці Олега Матяша, Віталія Благодарного, також було затримано Романа Біленького. Це три наших побратими, з якими ми були разом на протестах.

Бачимо, що влада планує запустити репресії проти всіх, хто виходив на майдани. У машині з прослушкою, яку було виявлено на Европейській площі, невипадково була база даних щодо всіх, хто брав участь у протесті, зафіксовано усі телефони – фактично в державі розбудовують диктатуру. Тому єдиний вихід – мусимо бути разом, влада повинна бути українською і зрештою ми повинні стати господарями на цій землі!», – заявив Олег Тягнибок.

Прес-служба Всеукраїнського об’єднання «Свобода»
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Тернопіллі герої не ...
Наступна новина: Обласне Міндоходів: строк ...

КОМЕНТАРІ