У Івано-Франківську майже 75 відсотків РРО модернізовано

У Івано-Франківську майже 75 відсотків РРО модернізовано

30.11.13 11:03 0 804
Всього на обліку в ДПІ у м. івано-Франківську ГУ Міндоходів в області знаходиться 2381 реєстраторів розрахункових операцій. З них 1695 - підключені до системи збору та зберігання даних РРО Міндоходів України.
Як зазначив заступник начальника міської ДПІ Олександр Фролов, з метою адаптації користувачів до роботи з модернізованими РРО їм надано можливість і час для переходу на нові технології передачі інформації. Для цього створено всі умови. Зокрема, в сервісних організаціях в наявності є необхідна касова техніка, всі моделі РРО допрацьовано та внесено до нового Держреєстру.
Він також наголосив, що у зв’язку з тим, що Державний реєстр реєстраторів розрахункових операцій у редакції, який діє з 1 жовтня 2013 року, не містить ряду моделей, що на цей час використовуються суб’єктами господарювання, тому в термін до 01.12.2013 року необхідно вивести з експлуатації або доопрацювати усі моделі РРО, які не забезпечують передачу контрольно-звітної інформації до органів Міндоходів.
Нагадуємо, з 1 січня 2013 року згідно з Законом України «Про застосування реєстраторів розрахункових операцій в сфері торгівлі, громадського харчування та послуг» усі суб’єкти підприємництва, котрі використовують реєстратори розрахункових операцій, повинні подавати до органів доходів і зборів електронні копії розрахункових документів і фіскальних звітних чеків.

Підготовлено інформаційно-комунікаційним
відділом ДПІ у м. Івано-ФранківськуГУ Міндоходів
в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львові відбулося ...
Наступна новина: В Луцьку міський голова ...

КОМЕНТАРІ