Івано-Франківські оперативники викрили 43 кримінальних правопорушення у сфері оподаткування

Івано-Франківські оперативники викрили 43 кримінальних правопорушення у сфері оподаткування

30.11.13 11:40 0 1266
Ці правопорушення зареєстровано в Єдиному реєстрі досудових розслідувань. З них 26 зареєстровано за ознаками злочину, передбаченого ст. 212 Кримінального кодексу України (ухилення від сплати податків).
Зокрема, у сфері державних закупівель міські оперативники виявили 11 правопорушень, сума збитків від яких становить більше 10 млн.грн. На сьогодні відшкодовано державі 1 млн. грн. таких збитків.
Таку ж кількість кримінальних порушень вчинено у сфері незаконного відшкодування ПДВ.
В рамках протидії незаконному обігу підакцизних товарів івано-франківськими оперативниками викрито 5 кримінальних правопорушень. Зокрема, ними виявлено підпільний цех з незаконного виробництва алкогольних напоїв та інші місця зберігання, виготовлення та збуту підакцизної продукції. Загалом вилучено товарно-матеріальних цінностей на суму близько 2,3 млн. грн..
Протягом січня – жовтня ц.р. за матеріалами оперативних підрозділів ДПІ у м. Івано-Франківську направлено до суду кримінальні провадження по 7 правопорушеннях, з яких 6 – з обвинувальним актом та 1 – для звільнення від кримінальної відповідальності на підставі повного відшкодування завданих державі збитків.
Всього відшкодовано збитків по закінчених кримінальних провадженнях на загальну суму понад 5 млн. грн.

Підготовлено інформаційно-комунікаційним
відділом ДПІ у м. Івано-ФранківськуГУ Міндоходів
в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ