«Електронкою» відзвітували 60 відсотків платників ЄСВ

«Електронкою» відзвітували 60 відсотків платників ЄСВ

30.11.13 09:47 0 1253
За три тижні листопада поточного року територіальними органами Міндоходів Тернопільщини вже прийнято та опрацьовано 13 тисяч звітів про нараховані суми єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування. З них 60 % (або майже 8 тисяч) звітів надані платниками за допомогою систем електронного звітування. Про це повідомила в.о. начальника Головного управління Міндоходів у Тернопільській області Марія Мельник.
Слід нагадати, що процедуру адміністрування єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування Міністерство доходів і зборів України розпочало з 1 жовтня 2013 року. Саме з цього періоду суми нарахованого єдиного внеску підлягають сплаті на рахунки органів Міндоходів, відкриті в Головних управліннях Державної казначейської служби України.
При виникненні будь-яких питань щодо нарахування, сплати чи подання звітності з єдиного внеску платникам слід звертатися до Центрів обслуговування платників органів доходів і зборів за місцем взяття їх на облік як платників єдиного внеску.

Інформаційно-комунікаційний відділ
Головного управління Міндоходів у Тернопільській області

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Режим кинув за ґрати іще ...
Наступна новина: У Єгипті тисячі людей ...

КОМЕНТАРІ