Податковий кредит у підприємців при вантажних перевезеннях

Податковий кредит у підприємців при вантажних перевезеннях

30.11.13 12:48 0 831
Загальний порядок формування податкового кредиту з ПДВ як для юридичних осіб, так і для фізичних осіб, зареєстрованих платниками ПДВ, регламентується ст. 198 Розділу V Податкового кодексу України.
До податкового кредиту фізичної особи – суб’єкта господарювання, платника ПДВ, який здійснює вантажні перевезення, можливе включення сум ПДВ, нарахованих (сплачених) у зв’язку з придбанням пально-мастильних матеріалів та отриманням послуг з ремонту вантажних автомобілів, за умови використання таких товарів і послуг в оподатковуваних операціях у межах їх господарської діяльності, наявності їх документального оформлення та підтвердження відповідних витрат та відображення їх в бухгалтерському та податковому обліку.
Cтаном на 28.11.2013 року на Тернопільщині налічується 397 платників ПДВ фізичних осіб – суб’єктів господарювання. Такий вид діяльності, як вантажні перевезення, обрали 77 платників. Про це повідомила перший заступник начальника Головного управління Міндоходів у Тернопільській області Марія Мельник.

Інформаційно–комунікаційний відділ
Головного управління Міндоходів у Тернопільській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Житомирській області ...
Наступна новина: У Волинській області вісім ...

КОМЕНТАРІ