Чернівці: Віталій Михайлішин привітав найкращих вчителів міста

Чернівці: Віталій Михайлішин привітав найкращих вчителів міста

30.11.13 14:36 0 964
29 листопада, у приміщенні Чернівецької обласній філармонії за участю секретаря Чернівецької міської ради Віталія Михайлішина відбулися урочисті заходи з нагоди завершення І етапу Всеукраїнського конкурсу «Учитель року-2014».

Цей конкурс проводиться щорічно з метою виявлення творчих педагогів, підвищення їх професійної компетентності, популяризації педагогічних здобутків. Протягом жовтня-листопада 2013 року було проведено І тур Всеукраїнського конкурсу «Учитель року-2014» у номінаціях «Географія», «Світова література», «Початкові класи», «Трудове навчання», «Директор школи» та «Румунська мова». Він проходив у два етапи: заочний, під час якого оцінювались методичні наробки та матеріали учасників конкурсу, аналізувались їхня методична та педагогічна діяльність та очний, який включав у себе проведення конкурсних уроків, їх самоаналіз та ділової гри «Мої педагогічні знахідки». У цьому році у конкурсі взяли участь 22 педагоги із 19-ти загальноосвітніх навчальних закладів міста.

Звертаючись до освітян міста, переможців, лауреатів і дипломантів І етапу Всеукраїнського конкурсу «Учитель року-2014» та всіх присутніх на урочистому зібранні, Віталій Михайлішин сказав: «Бути вчителем – це високе покликання, особливий талант. Тільки сильна духом людина може витримати те колосальне навантаження і стрімкий темп постійного вдосконалення, які супроводжують роботу з учнями. Тому в учительській професії завжди залишаються найкращі, віддані справі розвитку освіти люди – золотий фонд, опора і гордість нашої країни. Яскравим прикладом підтримки творчої праці вчителів та популяризації педагогічних здобутків є Всеукраїнський конкурс «Учитель року». Вже 19-ий раз ми відзначаємо учительські таланти. Серед конкурсантів немає випадкових людей. Для кожного з них школа – це життя, а вчительський талант – це покликання. Переконаний, що шні лауреати Першої премії здобудуть перемогу на наступних етапах змагань і поповнять ряди Заслужених учителів України.Бажаю усім міцного здоров’я, натхнення і сил для творчих злетів. Продовжуйте сіяти розумне, добре і вічне!

Життєвих вам успіхів, впевненості в майбутнє України, в ім’я найціннішого багатства – дітей!»

Секретар Чернівецької міської ради Віталій Михайлішин разом з начальником управління освіти міської ради Валентиною Малишевською вручили нагороди та цінні подарунки переможцям, лауреатам та дипломантам І туру Всеукраїнського конкурсу «Учитель року-2014». Переможці братимуть участь в ІІ турі Всеукраїнського конкурсу «Учитель року–2014».

Урочистий захід завершився святковим концертом.

Довідково:

Переможцями І туру Всеукраїнського конкурсу «Учитель року-2014», які будуть представляти Чернівці на наступних етапах педагогічних змагань, стали:

- Андрюк Наталія Василівна, вчитель географії ЗОШ № 12;

- Евілевич Наталія Миколаївна, вчитель світової літератури ЗОШ № 3;

- Харченко Алла Михайлівна, вчитель початкових класів ліцею № 4;

- Палій Юрій Васильович, вчитель трудового навчання ЗОШ № 38;

- Цуркан Людвіга Павлівна, директор СЗОШ № 41;

- Колесникова Дойна Олександрівна, вчитель румунської мови гімназії № 6.

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Тернополі затверджено ...
Наступна новина: В Закарпатській області ...

КОМЕНТАРІ