Чернівецька міська рада виділила 6,5 млн. гривень на зміцнення матеріально-технічної бази позашкільних навчальних закладів та дитячо-юнацьких спортивних шкіл

Чернівецька міська рада виділила 6,5 млн. гривень на зміцнення матеріально-технічної бази позашкільних навчальних закладів та дитячо-юнацьких спортивних шкіл

30.11.13 13:14 0 717
На черговій сесії Чернівецька міська рада затвердила Програму зміцнення матеріально-технічної бази позашкільних навчальних закладів та дитячо-юнацьких спортивних шкіл м. Чернівців на 2014-2016 роки.

Програма розроблена з метою покращення матеріально-технічного стану позашкільних навчальних закладів та дитячо-юнацьких спортивних шкіл міста, проведення капітальних ремонтів систем опалення, водоканалізаційних мереж, реконструкції приміщень, поліпшення умов роботи позашкільних навчальних закладів та дитячо-юнацьких спортивних шкіл.

На реалізацію напрямів діяльності програми із міського бюджету буде виділено 6,5 млн. гривень.

Довідково:

У місті функціонує 9 позашкільних навчальних закладів, з них: 3 – комплексних, 4 – профільних та 2 – дитячо-юнацькі спортивні школи.

За останні роки управлінню освіти міської ради вдалося розширити мережу гуртків, що дало змогу охопити більшу кількість дітей позашкільною освітою, збережено пріоритет безоплатності позашкільної освіти, урізноманітнено гуртки. Якісно нового рівня набули заклади науково-технічного профілю. Зросла кількість дітей у туристсько-краєзнавчих та еколого-натуралістичних гуртках.

Гуртківці позашкільних закладів систематично представляють місто на обласних, всеукраїнських та міжнародних конкурсах, змаганнях, виставках, оглядах.

З метою покращання позашкільної освіти за екологічним напрямком в 2013 році створено міський центр еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді Чернівецької міської ради, який розпочав свою роботу з першого вересня.

Водночас актуальним залишається матеріально-технічне забезпечення роботи позашкільних навчальних закладів.

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області в ...
Наступна новина: Любомир Гузар застеріг від ...

КОМЕНТАРІ