Буковинські учні: "Дякуємо міліціонерам за незабутні враження!"

Буковинські учні: "Дякуємо міліціонерам за незабутні враження!"

30.11.13 08:07 0 901
Майже півсотні чернівецьких школярів побували у Чернівецькому училищі професійної підготовки працівників міліції.

У гості до співробітників та курсантів училища завітали члени загонів «Юні помічники правоохоронців». Вони створені на базі вже трьох навчальних закладів Буковини, два з яких – у Чернівцях. Це військово-спортивний ліцей-інтернат та школа №2. Курують діяльність загонів співробітники сектору кримінальної міліції у справах дітей УМВС області.

Юним помічникам міліціонерів провели екскурсію на території училища, розповіли про історію закладу, напрями підготовки. Особливу увагу приділили вимогам для вступу на службу в органи внутрішніх справ. Також розповіли про можливість отримання вищої освіти в навчальних закладах у системі Міністерства внутрішніх справ.

Ця інформація мене особливо зацікавила, - каже учениця військово-спортивного ліцею-інтернату Інна Зарійчук. Адже я не просто так стала членом загону юних помічників правоохоронців. В майбутньому я бачу себе міліціонером і планую вступати в один із вишів у системі МВС. Дякую співробітникам училища, які ознайомили мене з вимогами, проконсультували, тож я вже готуюся до вступу.

Найбільше емоцій у дітей викликала розповідь професіоналів про види та застосування зброї і спецзасобів.

Навіть дозволили потримати її в руках.

А вже у спортивному залі курсанти училища показали учням основні прийоми рукопашного бою та самозахисту.

Приємно бачити на обличчях дітей таке захоплення, - зізнається перший заступник начальника Чернівецького училища професійної підготовки працівників міліції Віктор Рябой. Помітно, що їм це справді цікаво. Сподіваємося, ми скоро їх побачимо у лавах курсантів нашого училища.

СЗГ УМВС України

в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
1 (голосів: 1)
Попередня новина: Євромайдан вістки з ...
Наступна новина: Несумлінним працедавцям ...

КОМЕНТАРІ