У Волинській області за крадіжки троє товаришів опинилися на лаві підсудних

У Волинській області за крадіжки троє товаришів опинилися на лаві підсудних

30.11.13 08:42 0 853
Ківерцівський районний суд Волинської області визначив покарання трьом крадіям.

Заздалегідь домовившись, троє чоловіків вирішили привласнити собі кілька кубометрів обрізної дошки. З цією метою спритники зайшли на територію пилорами товариства з обмеженою відповідальністю, що у Ківерцівському районі, та викрали звідти 15 обрізних дощок. Для транспортування викраденого хлопці використали кінну підводу.

Враховуючи те, що перший раз хлопцям поталанило, невдовзі вони спробували зробити це знову. У результаті ще двічі навідувалися на підприємство і крали деревину. Своїми діями зловмисники завдали підприємству збитків більше ніж на 2000 гривень.

Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Тож крадіям невдовзі довелося постати перед судом.

Ківерцівський районний суд Волинської області детально вивчив усі обставини справи, затвердив угоду про примирення підсудних із потерпілою стороною і присудив чоловікам покарання у формі двох років позбавлення волі з випробувальним терміном півтора року.

СЗГ УМВС України

у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: З 1 грудня збільшується ...

КОМЕНТАРІ