На сесії розглянули звіт департаменту ЖКГ про виконання програм щодо ремонту та утримання доріг у Луцьку

На сесії розглянули звіт департаменту ЖКГ про виконання програм щодо ремонту та утримання доріг у Луцьку

30.11.13 16:01 0 780
На сесії міської ради депутати прийняли рішення з питань оплати послуг з теплопостачання орендованих шкільних приміщень та про затвердження Положення про списання майна бюджетних установ та закладів, які належать до комунальної власності територіальної громади міста Луцька.

Також розглянули звіт департаменту житлово-комунального господарства щодо виконання програм ремонту, відновлення та утримання доріг в місті Луцьку у 2010-2013 роках. Депутат Роман Бондарук пропонував директору департаменту житлово-комунального господарства Івану Кубіцькому проводити ремонти доріг згідно з програмою, яку затверджено виконавчим комітетом міської ради. Депутат Анатолій Пархом’юк радив, ремонтуючи дороги, враховувати концепцію велоструктури.

Міський голова Микола Романюк запевнив, що наступного року, ремонтуючи проспект Волі, буде створено велосипедну доріжку. Для цього потрібно виготовити проект, який би відповідав вимогам безпеки, були враховані заїзди до будинків, перехрестя. Сергія Сівака цікавило, коли буде повністю відремонтовано вулицю Богомольця та вулицю Довженка. Іван Кубіцький відповів, що ремонтні роботи на вулиці Богомольця практично завершені. А от вулицю Довженка, за словами Миколи Романюка, будуть ремонтувати наступного року, адже негода, яка трапилася влітку, внесла свої корективи. Після підтоплення довелося робити капітальний ремонт шкіл, затрачаючи кошти, передбачені на ремонт вулиць. Андрій Осіпов зазначив, що більше уваги треба приділяти якості ремонту доріг.

Анатолій Бірюков та Микола Яручик вважають, що департамент житлово-комунального господарства добре попрацював щодо ремонту, відновлення доріг в місті.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ